top of page
IMG_4411.jpeg
Tankemylder
Tanker dukker op stort set hele tiden. De er nogle gange forbipasserende, nogle gange tilbagevendende, og nogle gange sætter de gang i timelange grublerier og en spiral af negative følelser. Oftest er det fuldstændig ubevidst, hvor vi en halv time senere tager os selv i at være fuldstændig fordybet i vores tanker. Og det er der heller intet galt eller unaturligt i.

Vi er ofte overbeviste om at den eneste måde at få problemet til at "gå væk" på, er at gruble over det indtil vi har fundet en løsning på det. Desværre oplever mange, at de slet ikke kommer tættere på en løsning ved at gruble over problemerne hele tiden - snarere tværtimod. Vi bliver i stedet opslugt af i selvforstærkende negative tanker, hvilket i sidste ende forringer vores humør, vores generelle tilstand og livskvalitet, og i værste fald fører til angst og depression. 

I et forløb hos mig vil vi arbejde med at bevidstgøre dine tankemønstre, og undersøge de handlemuligheder du har, når tankerne opstår. Jeg bruger min baggrund indenfor meditation i kombination med metoder fra Metakognitiv Terapi, og du vil få helt konkrete hjemmeopgaver du skal arbejde med. 
bottom of page