top of page
Behandling hos mig

Til at starte med, tilbyder jeg en indledende konsultation. Der tager vi en snak omkring din problematik, jeg laver en forundersøgelse på briksen, og derefter fortæller jeg hvordan jeg tænker at vi sammen kan arbejde videre med din problematik. 

 

Hvis du synes jeg er den rigtige til at hjælpe dig, så tager jeg dig typisk ind i forløb, som vi tilrettelægger sammen. Min erfaring siger, at det giver bedst mening for både dig og mig, og fører til de bedste resultater. 

Jeg sælger klippekort på 3, 6, 9 og 12 gange, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov og din økonomi. 

Der er alltid 10 % studierabat på klippekort. Er du på andre måder meget økonomisk udfordret, så tager vi en snak om det, og finder ud af noget sammen. Derfor står der hellere ikke oplyst priser på min hjemmeside. 

 

Hvis du har nogle opklarende spørgsmål eller blot er usikker på om det er noget for dig, kan du booke en gratis telefonisk forsamtale. 

DSC02091.jpg
telefonisk forsamtale

15 min

GRATIS

FORSAMTALE

 

Jeg tilbyder en gratis telefonisk forsamtale, så du kan få et indtryk af mig, og stille de spørgsmål du måtte have. Den er helt uforpligtende, og varer i 15 min.

.

fullsizeoutput_51e.jpeg
indledende 
konsultation


75 min

 

700 DKK

INDLEDENDE KONSULTATION

 - 75 min 

 

Tilbud til nye klienter. Her har vi tid til at gå i dybden med din problematik, og finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig. Således har du den bedste forudsætning for at vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig videre, og vi kan planlægge vejen videre sammen. 

DSC02156.jpg
 forløb

klippekort

75 min

 

SKRÆDDERSYEDE FORLØB  

Hvis du ønsker at fortsætte efter en indledende konsultation, vil jeg tilrettelægge vi et behandlingsforløb særligt til dig, med udgangspunkt i netop din problematik. Typisk lægger vi flere tider ind i kalenderen med det samme, så du er sikret de tider der passer ind i timeplan.

Normalt varer et forløb mellem 6 og 9 sessioner. Der er afsat 75 min per session, alt inklusive. 

  

  

fullsizeoutput_4b4.jpeg
grupper 

undervisning

 

Pris efter aftale

GRUPPEUNDERVISNING

 

Jeg underviser på højskoler i psykisk sundhed, tankehåndtering, stresshåndtering, bæredygtighed, og bevægelse. Skriv hvad I har brug for, så tager vi en snak om det, og finder ud af noget der er skræddersyet til jeres behov. 

fullsizeoutput_416.jpeg

RETREATS

Jeg afholder nogle gange retreats, med fokus på meditation og bevægelse. 

 

Følg med på min facebookside for opdateringer

retreats
Copy of fullsizeoutput_3e2.jpeg
foredrag &
workshops


 

FOREDRAG & WORKSHOPS

 

Jeg holder workshops og foredrag på uddannelsesintisutioner og i virksomheder, om krop- psyke- sammenhæng, tanker, stress - og håndteringen af dette.

Jeg arbejder altid interaktivt, for at give min målgruppe en kropslig oplevelse af det vi snakker om. 

 

bottom of page