Behandlingstyper

Jeg tilbyder sessioner og pakker af forskellig varighed, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov. Til at starte med kan du booke en gratis forsamtale, hvis du vil blive klogere på om dette er noget for dig.

Der er alltid 15 % studierabat. 

IMG_4494.jpeg
15 min
Gratis forsamtale

GRATIS

FORSAMTALE

Jeg tilbyder en gratis telefonisk forsamtale, så du kan få et indtryk af om jeg er den rette til at hjælpe dig. Den er helt uforpligtende.

.

fullsizeoutput_3e0_edited.jpg
90 min
session

1000 DKK

ENKELT SESSION - 90 MIN

Som udgangspunkt varer en session med i 90 min, så er der god tid til at gå i dybden. En session kan bestå af samtale, øvelser og manuel behandling.

Copy of fullsizeoutput_3e2.jpeg
60 min
session

800 DKK

ENKELT SESSION - 60 MIN

Hvis det ønskes, tilbyder jeg også sessioner på 60 min. Det kan være som opfølgning, hvis du kommer med en meget konkret problemstilling, eller hvis tiden er knap. 

fullsizeoutput_50f.jpeg
3 x 90 min
introforløb

2500 DKK

INTROFORLØB 

3 x 90 MIN

Til dig der vil prøve det af og få en smagsprøve på hvad vi kan sammen, og samtidig spare nogle kroner. Beløbet betales ved forløbets start. Du sparer 500 kr.  

fullsizeoutput_416.jpeg

7000 DKK

FORLØB

8 x 90 MIN

Til dig der vil gå mere i dybden, og vil spare nogle kroner i det lange løb. Beløbet betales ved forløbets start.

Du sparer 1000 kr.

8 x 90 min
fuldt forløb
fullsizeoutput_4fd.jpeg
Grupper &
Undervisning

Pris efter aftale

GRUPPEUNDERVISNING

Jeg underviser grupper i bevægelse, dans, yoga og meditaton, og tilbyder workshops og foredrag. Skriv hvad I har brug for, så finder vi ud af noget der er skræddersyet til jeres behov.