Behandlingstyper

Jeg tilbyder sessioner og pakker af forskellig varighed, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov. Til at starte med kan du booke en gratis forsamtale, hvis du vil blive klogere på om dette er noget for dig.

Der er alltid 15 % studierabat. Er du meget økonomisk udfordret af den ene eller anden grund, så snak med mig om det, så finder vi ud af noget sammen. 

DSC02091.jpg
15 min
Gratis forsamtale

GRATIS

FORSAMTALE

 

Jeg tilbyder en gratis telefonisk forsamtale, så du kan få et indtryk af mig, og stille de spørgsmål du måtte have. Den er helt uforpligtende, og varer i 15 min.

.

fullsizeoutput_51e.jpeg
45 min
første session

300 DKK

FØRST SESSION - 45 min 

 

Til nye klienter. Her har vi tid til at gå i dybden med hvad du kommer med, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Således har du den bedste forudsætning for at vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig videre. 

Copy of fullsizeoutput_3e2.jpeg
75 min
session

1100 DKK

ENKELT SESSION - 75 MIN

 

Vi tager os god tid til at gå i dybden. En session kan bestå af både samtale, øvelser og manuel behandling, med henblik på at hjælpe dig bedst mulig. 

 

 

fullsizeoutput_50f.jpeg
3 x 75 min
lille forløb

3100 DKK

LILLE FORLØB 

3 x 75 MIN

Et forløb er særligt planlagt og tilrettelagt for dig, således at du kan opleve størst mulig udbytte og progression. Det lille forløb er for de mindre udfordringer.  

Du sparer 200 kr.  

fullsizeoutput_416.jpeg

6000 DKK

STORT FORLØB

6 x 75 MIN

Et forløb er særligt planlagt og tilrettelagt for dig, således at du kan opleve størst mulig udbytte og progression. Det store forløb er for de større og mere omfattende udfordringer.  

Du sparer 600 kr.  

6 x 75 min
stort forløb
fullsizeoutput_4b4.jpeg
Grupper &
Undervisning

Pris efter aftale

GRUPPEUNDERVISNING

 

Jeg underviser grupper i psykisk sundhed, tankehåndtering, bevægelse, yoga og meditaton, i form af workshops, forløb og foredrag. Skriv hvad I har brug for, så finder vi ud af noget der er skræddersyet til jeres behov.