top of page
Marte, 2020 - Oslo, Norge
"Ida har en spesiell varme og evne til å forstå og møte mennesker på ulike måter. Hun ser helheten i helse, og handler deretter. "
Ragnhild, 2020 - Tromsø, Norge
"Kurset jeg deltok på som Ida ledet var helt fantastisk. Det balanserte mellom å bruke kroppen fysisk og det å jobbe mentalt. Gjennom fysiske øvelser kjente jeg på egne følelser innenfor en trygg og god ramme. Uten å måtte «vrenge sjelen» opplevde jeg at jeg fikk en ro – og at jeg og de rundt meg ble ivaretatt. Og at vi ivaretok hverandre. Det skyldtes den rammen som Ida la for oss. Kurset fikk meg til å jobbe med forholdet mellom kroppen min og det mentale, jeg fikk tid og rom til å kjenne etter både på såre og gode følelser.  Det gav igjen styrke og mot. Da kurset var over, hadde jeg fått ny innsikt – og mer mot."
Kirsi, 2020 - Tromsø, Norge
"Kurset med Ida var mye mer enn en vanlig yogahelg. Det oppfordret meg til å åpne opp og være enda mer tilstedet og fri i livet mitt og i kroppen min. Jeg opplever Ida som varm, klok og raus lærer og menneske, som har en spesiell evne til å skape et rom hvor man trenger ikke noen fasader. Ida har en behaglig og omsorgsfull måte til å lede øvelsene slik at man kommer litt ut fra komfortsonen nesten uten å merke det. Jeg ble dypt inspirert - og kommer gjerne tilbake. "
Albert, 2020 - Aarhus, Danmark
"Ida er en fantastisk empatisk behandler med stor faglighed og erfaring, som møder den enkelte med et åbent sind ."
Morten, 2019 - Aarhus, Danmark
"Ida formår at få en helt ned i gear. Men det er ro på den charmerende og sjove måde – med et glimt i øjet – og et skævt lille sødt smil. Hun kan noget med mennesker – hun formår at omfavne en hel gruppe så den bliver til et. Hun når ud til alle og samler mennesker om en fælles praksis. Unge, ældre – erfarne og knap så erfarne. "
Trine Lise, 2020 - Tromsø, Norge
"Ida arrangerte en magisk yogahelg som fortsatt sitter i meg. Deilig yoga, meditasjon, nydelig mat og gode samtaler. Yogaworkshopene var fantastiske. Jeg ble både inspirert og dypt rørt. Tusen hjertelig takk."
bottom of page