top of page

tors. 31. okt.

|

Kråkeslottet Senja

Yogaeventyr på Kråkeslottet

Yoga, meditasjon, høstmørke, høstsol, fyr i ovnen, ro, kontemplasjon, badstubading, latter, levende lys, fjell, hav, nærende mat, gode samtaler. En langhelg med kroppen i fokus - på verdens vakreste sted.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Yogaeventyr på Kråkeslottet
Yogaeventyr på Kråkeslottet

Tid & sted

31. okt. 2019, 19.00 – 03. nov. 2019, 15.00

Kråkeslottet Senja, Senja, Norge

Om eventet

<3 HVA? Yoga, meditasjon, høstmørke, høstsol, fyr i ovnen, ro, kontemplasjon, badstubading, latter, levende lys, fjell, hav, nærende mat, gode samtaler. En langhelg med kroppen i fokus - på verdens vakreste sted.

<3 HVOR? Kråkeslottet på Bøvær, Senja, Nord- Norge. Ytterst ute i en fjord, ligger et gammelt fiskebruk på stolper i havet. Huset er i dag et kulturslott, og rommer både musikk, kunst, dans, yoga, og mye annet. Se www.krakeslott.no for mer info.

<3 YOGA Jeg ønsker at yoga skal være en personlig opplevelse, som kommer innefra og ut. Jeg er mindre opptatt av hva som er "riktig" yoga - og mer opptatt av å skape opplevelser og vekke nysgjerrighet. For meg er yoga et bevissthetsrom, hvor jeg kan undre meg, øve meg, utforske, forstå, erkjenne, og utfordre meg selv. Yoga handler om så mye mer enn posisjoner. Det handler om hele deg, og om din sammenheng med alt det andre. I bunn og grunn handler yoga for meg om alt det som skjer utenfor selve yogamatten. Derfor utfordres både din fysiske kropp, dine tanker, dine følelser, dine holdninger, dine vaner og mønstre, og alt det andre som også er deg.

<3 HVORDAN? Det er til sammen 14 timers yogaundervisning i løpet av helga, fordelt på 9 sesjoner. Undervisningen har et gjennomgående tema, som vi utforsker gjennom bevegelse. Du vil utfordre din bevissthet, ditt åndedrett, din kreativitet, din styrke og balanse. Vi leker med kjente og ukjente yogastillinger, og beveger oss både på og utenfor yogamatten. Det vil også være tid for små oppgaver, samarbeid og refleksjon.

<3 HVEM? Kurset er for alle som vil bli bedre kjent med kroppen, og er beredt på å sette seg selv på spill. Det er ingen nivå, ingen prestasjon, ingen krav, og ingen særlige forutsetninger for å delta.

<3 PÅMELDING & PRIS Ordinær: 4800 NOK/ 3600 DKK (480 euro) Student: 4400 NOK/ 3300 DKK (440 euro) Early Bird = 600 NOK/ 400 DKK (60 euro) i rabatt v/ tilmelding innen 15. sept.

Meld deg på sammen med en venn, og få ytterligere 300 NOK/ 200 DKK (30 euro) i rabatt.

Prisen inkluderer: - 3 overnattinger på Kråkeslottet i enkelt/ dobbeltrom, torsdag - søndag - 14 timer a 9 sesjoner med yoga og meditasjon - Sunn og næringsrik mat, alle måltider er inkludert - Sengetøy og håndduker - 5 bad og toaletter på deling

Påmeldingen er bindende. Du er påmeldt når betalingen har gått igjennom. Om du imot formodning ikke kan delta allikevel, er du selvfølgelig velkommen til å selge din plass til noen andre, og gi beskjed 

Påmelding skjer til post@idayoga.no 

<3 TRANSPORT Transport organiserer du selv, jeg oppretter en samkjøringsgruppe på facebook. Det fins også kollektivforbindelser, med korresponderende båt og buss mellom Lysnes/ Finnsnes og Skaland (nærmeste tettsted). Se www.177troms.no.

Med fly er det enkleste å fly til Tromsø eller Bardufoss, med SAS eller Norwegian. Derifra kan du transportere deg videre som nevnt ovenfor.

Ankomst: torsdag mellom kl 15.00 og 18.00 Avgang: søndag kl 15.00.

<3 OM IDA Jeg har min bakgrunn fra et vidt spektrum av bevegelsesformer, og dette tar jeg også med meg i min undervisning. Jeg har praktisert yoga i mange år, og er utdannet gjennom School of Embodied Flow, samt Nordiska Yogainstitutet/ Viryayoga. Jeg er også snart ferdig med mitt studie som Psykomotorisk Terapeut i Danmark, og arbeider som selvstendig næringsdrivende.

<3 KONTAKT Kontakt meg gjerne på post@idayoga.no, messenger, eller ring på tlf 0045 51 888 364 om du har spørsmål. Tilmelding skjer per mail. Se også www.idayoga.no.

OBS! Det er et begrenset antall plasser for å holde dette intimt og personlig, så vær hurtig - siste yogahelg ble utsolgt i løpet av to uker. 

VELKOMMEN!

Del denne begivenhed

bottom of page