top of page

tirs. 04. jun.

|

Brabrand

Metakognitivt gruppeforløb i maj

Tre intensive tirsdage hvor du får konkrete redskaber til at slippe tankemylder og uro.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
Metakognitivt gruppeforløb i maj
Metakognitivt gruppeforløb i maj

Tid & sted

1 flere datoer

04. jun. 2024, 17.00 – 19.00

Brabrand, Gudrunsvej 78, 3. sal, 8220 Brabrand, Danmark

Om eventet

Dette kursus er ideelt til folk med udfordringer som:
  • Tankemylder, bekymringer og grublerier der føles ude af kontrol 
  • Uro i hovedet og kroppen
  • Manglende nærvær og overskud til hverdagen

Hvorfor lige Metakognitiv terapi?

Endeløse tankespiraler og bekymringer er ikke kun drænende, men stresser hele nervesystemet. Udover en masse spildt tid og energi, kan vi ende ud i at blive rigtig kede af det, stresset, bange, vrede og udmattede. Ofte fører det endda fysiske symptomer med sig, som kropslig uro, hjertebanken eller spændinger i kroppen. Og i værste fald ender det i angst, stress eller depression.

I den metakognitive tilgang, arbejder vi ikke med indholdet i tankerne. Vi går med andre ord ikke tilbage i fortiden og graver, eller prøver at forstå, hvorfor du er blevet som du er blevet, eller hvorfor det der er sket, er sket. Vi arbejder derimod med hvordan du håndterer de tanker der opstår, og hvordan vi kan undgå, at de skal fylde så meget.

På et gruppeforløb arbejder vi med at lære konkrete metoder til hvordan vi kan lade bekymringer og grublerier være i fred, og styre tankerne i en mere konstruktiv retning. Således skaber vi mere ro i hovedet, hvilket igen gør at resten af systemet også falder mere til ro.

Efter et endt forløb oplever de fleste, at tankemylderet fylder langt mindre, og at der skabes større ro og overskud, til andre ting.

Del denne begivenhed

bottom of page